vastgoedservice

De Ondernemers zijn gespecialiseerd in kleine reparaties, onderhoud, renovatie en 24-uursservice.
Wij realiseren graag samen met onze partners en gebruikers een passende huisvesting. Om te wonen, werken en om te verblijven.

Een vak apart

Bij De Ondernemers worden onze vakmensen geselecteerd op een net en fatsoenlijk voorkomen, waarbij expertise zeer hoog in het vaandel staat. Ná het gedane werk zullen zij ook alles opruimen daar waar de meeste bedrijven dat niet doen, het is net dat extra stukje service waarin De Ondernemers uitblinken. Met de sleutelwoorden snel, adequaat en met respect helpen we u graag verder. Respect voor de gebruikers, bewoners en hun omgeving. Dáár ligt het accent. Voor u en voor uw klant.

  

Vakmanschap

Vastgoedservice vraagt meer dan goed werk leveren. Wij leggen zelf het contact met de huurders en zorgen ervoor dat alles uit handen wordt genomen van de vastgoedbeheerder/eigenaar.  Ook dat is vakmanschap. Dit is de service die u van De Ondernemers kunt verwachten.


24 uur per dag, 365 dagen per jaar

De Ondernemers staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor u en uw klanten binnen Nederland.

Duurzame relaties

We besteden àlle aandacht aan duurzame relaties. Met klanten, omdat onderhoudsafspraken altijd voor de lange termijn worden gemaakt. Vakinhoudelijk, maar ook als het gaat om persoonlijke serviceverlening. Een sterke band met klanten en medewerkers: welkom bij De Ondernemers.

De Ondernemers helpt u graag verder met uw vraag, neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk verder.