placeholder

Een aanspreekpunt

Als vastgoedbeheerder leveren wij net en professioneel werk. Niet alleen voor grote bedrijven maar ook voor particuliere verhuurders. Dit is voor ons enorm belangrijk. Hierin onderscheiden wij onszelf dan ook door middel van onze in huis technische dienst waardoor u alles onder een dak heeft. Wij denken met u mee aan de toekomst. Ons team biedt u dan ook specialistische hulp met betrekking tot al uw technische, commerciële, financiële, facilitaire en administratieve beheersvragen.

Onze technische dienst zal samen met u kijken naar de mogelijkheden voor een duurzaam onderhoudsplan voor langere tijd. Zo zorgen wij dus ook voor de voor- en eindinspectie van het pand en leveren we alles netjes op. Het doel van ons vastgoedbeheerplan is dan ook om eén aanspreekpunt voor huurders en verhuurders te creëren zodat alle communicatie strak en duidelijk verloopt. Dit doen wij om onvoorziene complicaties uit de weg te gaan. De ondernemers vinden het belangrijk dat u weet wat u te wachten staat. Wij bieden veel mogelijkheden van huismeester- en verhuur-contracten tot sleutelbeheer en prijs/verhuur advies. Daarnaast hebben wij een eigen technische dienst. Kortom wij nemen alles voor u uit handen. Daarnaast bieden een mogelijkheid tot leegstandbeheer. U kunt ook ervoor kiezen om ons uw volledige vastgoedportfolio te laten beheren. En met onze 24/7 calamiteitendienst zijn wij ook altijd in staat al uw problemen snel en adequaat op te lossen.

 

Voor ondernemers door ondernemers

Wij ontzorgen u vanaf het moment dat u bij ons tekent. Het innen van huurpenningen, verhogen van huur en alle andere administratieve zaken nemen wij u uit handen. Dit betekent alles van het opstellen van uw huurcontracten en het adviseren van uw huurprijzen tot alle uit de huur voortvloeiende correspondentie. U ontvangt van ons dan ook een periodieke financiële reportage. Als tussenpersoon tot uw huurders zitten wij echter ook niet stil. Om klantentevredenheid en een gezonde cashflow in stand te houden zijn wij uiterst transparant maar vooral ook snel. U en uw huurders kunnen altijd op ons aan.